UNDERSTELLSBEHANDLING

Fana Dekksenter er medlem av Norges Antirust Forening som utfører understellsbehandling av person- og varebiler. Vi benytter oss av det anerkjente merket Mercasol, som er spesielt utviklet for nordiske forhold.

Alle biler ruster før eller senere. Antirustbehandlingen din bil får når den blir produsert, er dessverre ikke tilstrekkelig for klimaet vi har her på Vestlandet. Våre produkter er godkjent som rustskydd av de fleste importører i Norge. Husk også at myten om at garanti ikke gjelder når bilen blir understellsbehandlet, ikke er basert på fakta.

I dag er de aller fleste bilforhandlere klare over de økende problemer med rust, og i mange tilfeller anbefaler de selv rustbehandling på sine modeller før bruk. Norges Antirust Forening (NAF) er den største kjeden av antirustverksteder i Norge. Om du behandler bilen din tidsnok, kan vi gi inntil 15 års rustgaranti fra NAF. Denne garantien er i mange tilfeller bedre enn forhandlerne selv gir på nye biler, og gir deg som kunde 100% sikkerhet for at bilen din er sikker og er "rustet" til å møte norske vinterveier uten å ta skade av det.

Ta kontakt med Fana Dekksenter på telefon 55 70 81 31 for en prat, og evt timebestilling. Du kan også sende oss en mail på fanadekk@fixbil.no.

 

06066

Kontakt oss

Verksted: