Bestill time
Tjenester
AirconditionBilelektronikkBilreparasjonBremserClutchDekk og felgDiagnoseEksosEl-BilEU-kontrollHjulstillingKarosseriLakkeringMekanikkServiceStøtdempereUnderstellsbehandling
Verksteder
Om oss
Kontakt
Artikler
Bestill time

Bilelektronikk

Bestill time

Alle garantier blir ivaretatt

Bilelektronikk

Dagens moderne biler er spekket med elektronikk og det er derfor viktig å velge et verksted med høy kompetanse innen teknologi og programvare. Alle IT-systemene i bilen kan by på utfordringer når det gjelder feilsøking og reparasjon, men med kvalifiserte mekanikere sikrer du riktig diagnostisering.

Vi har gjort betydelige innkjøp av diagnoseutstyr for feilsøking og programvare-oppdateringer. Fixbil har også direktetilgang til kompetansesentre med spesialister innen de fleste kjente bilmerker som vi kontakter ved behov. Dette er utenlandske kompetansesentre som sitter på databaser over alle oppdagede feil på gjeldende bilmerke.

Vi utfører bilelektronikk testing og reparasjon av flere av bilens deler, som kontrollenheter, luftmengdemålere, strømfordelere og ABS styringsenheter og har noen av landets beste bildiagnostikere og problemløsere. Du er i trygge hender hos våre verksteder.

Bestill time

Alle våre tjenester

el-bil

Aircondition

Fixbil utfører service på aircondition / klimaanlegg på alle bilmerker.
Flere Tjenester