Bestill time
Tjenester
AirconditionBilelektronikkBilreparasjonBremserClutchDekk og felgDiagnoseEksosEl-BilEU-kontrollHjulstillingKarosseriLakkeringMekanikkServiceStøtdempereUnderstellsbehandling
Verksteder
Om oss
Kontakt
Artikler
Bestill time

Om oss

Velkommen til ditt lokale bilverksted i Bergen, Sotra og Knarvik

Hos Fixbil ønsker vi deg velkommen til våre 11 toppmoderne bilverksteder i Bergen, Sotra og Knarvik. Våre vennlige ansatte sørger for at du som kunde får en god opplevelse, og vi garanterer høy kvalitet på utført arbeid.

Vi har høyt fokus på teknologi og benytter kun det nyeste utstyret innen testapparater og elektronisk måleutstyr. Alle våre ansatte har høy fagkompetanse og vi legger stor vekt på kvalitetssikring av alle reparasjoner og kontroller før bilen blir tilbakelevert til kunden.

Hos Fixbil får hver enkelt kunde personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres. Fixbils’s kompetente bilmekanikere har dessuten lang erfaring med en rekke ulike bilmerker og med kontinuerlig sertifisering og etterutdanning kan du være trygg på at vi får jobben kvalitetsmessig og nøyaktig utført.

HOS OSS PÅ FIXBIL FÅR DU SAMME SERVICE, REPARASJONER OG GARANTI SOM PÅ ET MERKEVERKSTED. HAR DU NYBILGARANTI SÅ BLIR DEN HÅNDTERT HOS OSS.

Verksted og Service

Fixbil er et bilverkstedkjede som dekker hele spekteret av service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt arbeid utføres av spesialiserte mekanikere og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Vi har spesialkompetanse slik at du kan være sikker på bruk av riktig utstyr av toppkvalitet når vi reparerer bilen din.
Du kan stole på at vi finner feilen og reparerer den til avtalt tid og pris!

EU-Kontroll

Ved EU-kontroll gir våre sertifiserte mekanikere en nøyaktig og objektiv vurdering om bilens tilstand. Når du bestiller avtale på forhånd bruker vi ca. 60 minutter på å utføre kontrollen, og du kan alltid stole på at vi får jobben gjort til oppsatt tidspunkt. Dersom du ønsker dette kan vi også gi et uforpliktende tilbud på utbedring av eventuelle feil eller mangler som oppdages.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!